divendres, 20 de febrer de 2015

Els Racons Matemàtics del Segon Trimestre!

Aquí podeu veure els Racons Matemàtics del Segon Trimestre!

Ens agraden molt i xalam amb cada un d'ells!  1. Racó de l'ordinador: aquí practicam operacions i la numeració amb l'ordinador. A casa també hi podem practicant anant a la pesatanya de Racons Matemàtics!

2. El Racó de Geometria: en aquest racó identificam les figures geomètriques bàsiques que hi ha en la feineta! Cada una d'elles l'hem de pintar d'un color diferent i les hem de trobar amagades entre els dibuixos.3- El racó de l'Euro! En aquest racó miram propagandes de tendes i elegim productes amb el seu preu. Després elegim les monedes o bitllets que necessitam per arribar al preu exacte i poder pagar-ho!


4. A Pescar 10! En aquest joc ja hi vam jugar al Primer Trimestre i ens va agradar molt! Es tracta d'anar fent parelles de 2 nombres que sumin 10!


5. A destapar! Aquest és un nou joc. Hi jugam amb na Rita que ens ajuda a aprendre totes les normes! Consisteix en memoritzar la recta numèrica amb els nombres del 10 al 19.


6. El racó de mesurar. En aquest racó tenim diferents instruments de mesura (un metre, una cinta mètrica i un regle) i, juntament amb na Marga, anam a diferents indrets de l'escola a mesurar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada