dissabte, 25 d’abril de 2015

Racons Matemàtics del Tercer Trimestre

Aquesta setmana hem començats els Racons Matemàtics del Tercer Trimestre!
Mirau què hi treballarem:


  • EL NOMBRE MÉS GROS! En aquest nom hem d'intentar formar el nombre més gros de dues xifres amb les cartes que tenim!! Amb ell, aprenem i repassam la numeració de 2 xifres!
  • GUIA LA TORTUGA! La tortuga té fam! Amb l'ajuda i la gruia del nostre companys hem d'anar guiant la tortuga i fent el camí per a poder arribar a la lletuga! Amb aquest joc treballam la percepció espaial i la direccionalitat!

  • ESCACS! Ens va encantar aprendre a jugar escacs! És per això que anirem practicant i millorant el nostre joc amb aquest racó1
  • AMAGAM BOTONS! En aquest racó un company amaga una quantitat de botons en una mà i l'altre company ha de calcular quants en té a l'altra mà! Amb ell, practicam la resta contant quants n'hi ha des del nombre més petit al nombre més gros! Després practicam una mica més les restes amb un cartronet ple d'operacions!  • PESAM! Aquest trimestre aprendrem a pesar mitjançant diferents tipus de balances. Es tracta de pesar diferents objectes i anotar què pesa cada un d'ells. Després, els ordenam del que pensa més a menys.  • ANAM A COMPRAR! El trimestre passat ja vam practicar els preus exactes amb monedes i bitelles. Aquest trimestre hem montat una petita tendeta i aprendrem a comprar i a llegir els preus dels productes.Què bé ens ho hem passat! Esperam aprendre molt més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada