dissabte, 19 de setembre de 2015

La Biblioteca

Enguany hem començat el curs amb moltes ganes de llegir!

Ja feim Segon i de cada vegada hem de saber llegir millor. És per això que enguany li treurem molt de profit a la nostra biblioteca!

Enguany dedicarem una estoneta cada dia a classe pel que tendrem un llibre de lectura davall la taula. A més, cada setmana també ens endurem un llibre per a llegir a casa. Com el curs passat, anirem llegint llibre amb les diferents llengües que estudiam a classe: català, castellà i anglès.

Al fons de l'aula, tenim el nostre moble de biblioteca on cada un de noltros anirem a triar un nou llibre cada vegada que haguem acabat de llegir el llibre que teníem tant a casa com a classe.
Després l'anotarem a la nostra graella de biblioteca on haurem d'apuntar: títol del conte, si el llegim a casa o a l'escola, en quin idioma està escrit, el dia que l'agafa, i el dia que l'hem tornat.
Cada dia començam el dia fent les rutines i els càrrecs i, una vegada que ho hem acabat, tenim una estona per a llegir. Mirau que ho feim de bé! A vegades, la nostra classe pareix una autèntica biblioteca! 
I per a saber quants llibre duim llegits, al fons de la classe anirem fent el recompte!
Cada fillet i filleta té una pinça amb el seu nom que anirem penjant a les diferents cartrolines segons la quantitat de llibres que haguem llegit!


Si hem llegit 5 llibres, ens col·locarem a la cartrolina verda i guanyarem un gomet! El gomet l'aferrarem a l'agenda per a poder mostrar als nostres pares lo molt que llegim!
Quan haguem llegit 10 llibres ja ens col·locarem a la cartrolina lila i ens endurem un gomet daurat!!
I si arribam a llegir 15 llibres estarem dalt de tot, a la cartrolina blava i ens endurem un diploma de bon lector! De moment ja veim que hi haurà molts fillets i filletes que tendrem el diploma de Bon Lector perquè ho esteim fent moooolt bé!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada